perjantai 17. elokuuta 2012

Purjeveneitä ja kaloja

Ensimmäiseltä Pariisin-matkalta oli jäänyt harmittamaan se, että Luxembourgin puistossa veneitä vuokraava mies oli ollut paikalla vain ensimmäisenä päivänä. Silloin oli ollut mukamas kiire katsomaan Notre Damea, ja sen jälkeen häntä ei enää näkynyt. Kun toisella matkalla tuli tilaisuus korjata erehdys, oli siihen tartuttava heti. Veneen saa 2 € puoleksi tunniksi ja mukaan tulee n. metrin mittainen keppi, jolla sitä voi tökkiä kauemmas bassinin ulapoille. Veneissä on eri maiden lippuja, meille valikoitui Tanskan alus (Suomea ei ollutkaan).
Huoneet saatuamme hurautimme metrolla Trocaderoon. Helle oli ajanut ihmiset pulikoimaan suihkulähteisiin.Meidän kohteemme oli kuitenkin Trocaderon puistossa sijaitseva Pariisin akvaario, Cinéaqua.


Varsinainen erikoisuus ja vetonaula oli kuitenkin matala allas täynnä oranssinkirjavia kaloja, joita sai koskea ja silitellä!


.

2 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Mukava tapahan se tuokin on viettää kuumaa päivää suihkulähteessä.
Nuo siliteltävät kalat oli isokokoisia,luulin ensin kultakaloiksi. En tiedä olisinko itse uskaltanut kättä altaaseen laittaa... :o

Kari Hintsala kirjoitti...

Ne isot värikkäät kalat näyttäisivät olevan koikarppeja, mutta Cinéaquan mukaan siinä oli myös kultakaloja ja jotain kolmattakin sinttiä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...