perjantai 8. elokuuta 2014

Riviera

Matkan kolmanneksi vimeisenä päivänä, aikaisin aamuyöstä, Juhaan iski ankara vatsatauti. Päivän retki Monacoon jäi väliin, ja kun olo iltaa kohden vain paheni, kutsuttiin paikalle ranskalainen lääkäri joka määräsi troppeja ja cocacolaa. Päivä meni siis hotellihuoneessa, jonka parvekkeelta näkyi juuri ja juuri merelle vaikka eipä se paljon lohduttanut.


Seuraavalle päivälle ei erikoista ohjelmaa ollutkaan, mutta emme mekään jaksaneet muuta kuin kävellä läheiseen rantaan koko päiväksi. Se oli hotellin omille asiakkaile varattu paikka josta sai vuokrata aurinkotuoleja varjoineen.


Ei järin lämmintä vettä vielä näin kesäkuun alussa, mutta täytyihän sinne pulahtaa kun kerran tänne asti oli tultu.


Rannalla ollessa sairastuin itsekin, joten lähtöpäivän retki Nizzaan jäi sekin väliin, ja odottelimme kotiinlähtöä lentokenttähotellissa lepäillen. Käsitys Nizzasta jäi bussin ikkunasta vilaukselta nähtyihin kuuluisiin hotelleihin...


ja valoin varustettuihin palmuihin, varmaan aika hauska näky pimeällä.


Illalla vei lento Nizzan merenrantakentältä kotiin Suomeen.

1 kommentti:

Mari J kirjoitti...

Voi miten harmillista. Matkalla sairastaminen on niin väärin! Mukavia muistoja tulee näistä. Me ajelimme kesällä 2005 runsaan viikon näissä maisemissa (mm. tuossa puistossa, kun vähän "eksyttiin". Ihmisillä oli hauskaa ja kuvasivat meidän ajelua tuolla rantapuistossa...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...