perjantai 4. toukokuuta 2012

Glorian antiikki 109 (4/2012)

Nyt täytyy antaa Glorian antiikille paikallispatrioottinen torventöräytys, sillä lehti on kiertänyt Varsinais-Suomessa kerrassaan kolme kulttuurimatkailukohdetta, jotka ovat Taivassalon Viiasten kartano, Paraisten kotiseutumuseo sekä Kuusiston linna ja kartano, joista viimeksi mainittu on sääli kyllä suljettu tänä vuonna Museoviraston säästötoimien vuoksi.

Prameampia nähtävyyksiä on käyty katselemassa Ranskassa, jossa kohteena on ollut neljä Loiren laakson linnaa: Chenonceau, Villandry, Chambord ja Valençay. Nykin pilvenpiirtäjistä on vuorossa Woolworth Building, josta en ollut koskaan kuullutkaan. Maailman korkein rakennus se silti oli valmistuessaan 1913, ja säilytti asemansa vuoteen 1930 saakka.

Mutta nyt aivan muuta antiikkiasiaa. Torstaina 7.6. Turun linnassa kuvataan Antiikkia, antiikkia -ohjelman arviointitilaisuus alkaen klo 10. Arvioijina paikan päällä ovat Tuija Peltomaa, Johanna Lindfors ja Hans Tritzschler. Ilmoittautua voi puhelimitse tuottajalle numeroon 040 873 1513 tai sähköpostitse antiikkia@tarinatalo.fi. Arviointiaikoja jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, eikä tilaisuudessa arvioida kirjoja, rahoja tai postimerkkejä.

Mihinkähän Glorian antiikin kilpailijaksi ajateltu Diana on hävinnyt? Vuoden 2012 neljättä numeroa ei koskaan ilmestynyt eikä tiedusteluihinkaan ole vastattu.

3 kommenttia:

Hurmioitunut kirjoitti...

Ihanaa että joku muukin on jäänyt kummastelemaan Dianan katoamista!! Liityin tilaajaksi heti kun sain tietää lehdestä ja pidin siitä, jutut olivat mielenkiintoisia ja kuvat laadukkaita. Lehti oli mielestäni sellainen kuin oli luvannutkin. Toivottavasti lehti jatkaa ilmestymistään....!

Hurmioitunut kirjoitti...

Dianan sivuilta lainattua:
"Diana aloittaa italiankielisenä syyskuussa 2011. Diana lanseeraa uuden julkaisun yhden Italian arvostetuimman antiikkitapahtuman, Biennale internazionale dell'antiquariato di Firenzen, yhteydessä.
Syksyllä lanseerattava lehti tulee ilmestymään 4 kertaa vuodessa."

--> Toivottavasti tuo italiankielinen julkaisu ei ole vienyt huomiota/voimia SUOMENKIELISELTÄ versiolta... :/ Tai sitten täytyy todeta että italian opinnot taisivat olivat tarpeen...

Kari Hintsala kirjoitti...

Pahoin pelkään ettei taida suomenkielistä Dianaa enää näkyä, valitettavasti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...