torstai 29. maaliskuuta 2012

Blogin 2-vuotissynttärit


Napen Egyptinretken muistelot keskeytyvät vuosipäivän vuoksi: Kaponieeri täyttää kaksi vuotta. Tekstejä on kertynyt lähemmäs 450 ja kävijälaskuri lähentelee 45000:tta.

Erityiskiitokset ahkerimmille kommentoijille Metsikselle, Kaisalla ja Hietzulle - hyvä kun joku viitsii! :-)

Risuja sen sijan tulee vakiolukija Salmelle, jonka oma blogi on viettänyt jo välivuoden ja ylikin. Hop-hop kirjoittamaan taas, kun on iPad ja kaikki! :-P

Aasinsiltojen huipentumana kahden kynttilän sijasta kaksi obeliskia, Karnakin temppelistä, josta toiste lisää.

5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää hyvälle blogille! Ja pahoittelut, että ei tule kommentoitua, vaikka luen suurella mielihyvällä juttujasi.Toivotan pitkää ikää Kaponieerille!

Kari Hintsala kirjoitti...

Kiitos, Tuija, eikä mitään syytä pahoitteluihin! Taidan vain kirjoittaa niin intohimoja herättämättömistä aiheista... pitäisiköhän siirtyä politiikkaan ja kohujulkkiksiin? :-P

Hurmioitunut kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoisesta blogista, ainut mitä harmittelen on etten löytänyt tänne jo aiemmin. Onneksi edelliset tekstit kuitenkin pysyvät tallessa ja niitä voi edelleen lukea. Tämänkaltaisia kulttuuriblogeja toivoisin enemmänkin.
Kiitos myös upeasta kuvamateriaalista, niiden kautta pääsee reissuillesi mukaan! :) Kuvallisia blogeja on paljon mielenkiintoisempaa lukea kuin pelkkää tekstiä.

Ametsapuro kirjoitti...

Kiitos hyvästä blogista. Napoleon fanina on aina mukava lukea artikkeleitasi. Ja eri museoista on ollut mielenkiintoista lukea. Seuraavia artikkeleita odotellessa.

Salme kirjoitti...

Onneksi olkoon synttäreitten johdosta. Ihan vain juhlan kunniaksi kirjoitin omaan blogiini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...