tiistai 26. marraskuuta 2013

Hotelli Paddingtonissa

Pysytään tänään Lontoon hotellimme kulmilla. Se oli Mitre House Hotel, lähellä Paddingtonin asemaa, ja yksi lukemattomista samankaltaisista, joita on noilla kulmilla korttelikaupalla. Huoneita oli englantilaisittain single, double, triple (joskus myös treble) ja family, ja kun meitä oli kolme oli se sitten triple, jossa tilaa ei todellakaan liikaa ollut.


Ikkuna oli sarjakuvista tuttua pystysuunnassa aukaistavaa mallia......ja sitä avautui tällainen näkymä.


Kuten näkyy, ylimmässä kerroksessa oltiin, ihan katon alla.


Ilmastointia ei ollut, ja kun lämpöaalto iski, ei paljon tehtävissä ollut. Ikkunanpuoleisen pedin saanut saattoi sentään yrittää viilennellä jalkojaan.


Muutapa valittamista ei hotellista ollutkaan. English breakfast pekoneineen, munineen ja papuineen kuului hintaan, ja aamiaispöydässä sai paahtoleipää niin paljon kuin jaksoi syödä ja tuoremehulasia oltiin ehtimiseen täyttämässä.

Ulkoa hotelli oli kuten lukemattomat kaltaisensa, mutta pimeän tullen se oli keksinyt erottautua ympäristöstään vihreällä valaistuksella.


Jos ketä kiinnostaa, niin hotelli oli valittu kiertelemällä googleautolla Paddingtonin aseman kulmia, bongaamalla hotellien nimiä, käymällä niiden omilla sivuilla vertailemassa hintoja, ja katsomalla vielä Tripadvisorin arvostelut ko. paikoista.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...