tiistai 9. lokakuuta 2012

Lisää legoja


Jäämeren tutkimusalus. Ohjus jäävuorten räjäyttämistä varten. Lautasantennit yhteydenpitoa varten. Ohjauspaneeli vedenalaisia toimintoja varten.


Poliisialus. Valkoinen osa on nukkumatila. Edessä tarttumaleuat varkaan pyydystämistä ja kiinnipitämistä varten sekä valo varkaan sokaisemiseen. Pohjassa valo, jonka avulla sukeltamaan mennyt poliisi löytää takaisin. Tietokone, faksi, lankapuhelin ja radiopuhelin.


Yksityinen luksusalus. Ruskea osa suojaa ikkunaa kastumiselta. Kaksi ohjaamoa, kaksi sänkyä, ponnistuslauta takana (ei näy). Koukut hinaamiseen ja hinattavana olemiseen. Juokseva vesi.


16-paikkainen vesibussi. Ylimmällä tasolla nukkumatiloja. Keulassa kaiuttimet. Alhaalla takana savupiippujen välissä on kallein nukkumapaikka, josta heti aamulla herättyään pääsee uimaan. Lipunostopaikka alukseen punaisen pilarin luona.

Kaikissa suunnittelijana Juha Hintsala.

2 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Mielettömän hienoja! Lempparini on tuo jäämeren tutkimusalus lautasantenneineen ja ohjuksineen :D En ole koskaan itse ollut Lego-ihmisiä, mutta ihailen ihmisiä jotka saavat kasattua noista jotain järkevää. Kerran tai kaksi olen aikoinaan kummipojalle jonkin pienen Lego-jutun kasannut (haastavaa oli!).

Kari Hintsala kirjoitti...

Ovat nämä ainakin lujempaa tekoa kuin alkuperäisten piirustusten mukaan tehdyt. Ne voivat olla aivan luokatonta suunnittelua, huippuna (tai pohjana) parin joulun takainen leikkuupuimuri, joka hajosi heti kun sen lattialta nosti, ei ts. kestänyt leikkimistä ensinkään!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...