maanantai 22. marraskuuta 2021

Club Rococo Turun linnassa

Turun linnassa järjestettiin viime lauantaina ensimmäiset kunnon bileet sitten koronakurimuksen alun, ja sisään pääsi tietysti vain koronapassilla. Tapahtuman nimi oli Club Rococo, teemana party like it's 1771, ja suoraa jatkoa se oli parin vuoden takaiselle barokkidiscolle. Pukeutua sai miten halusi, mutta joukossa oli pukuharrastajien todella upeita luomuksia. Tavan tallaajatkin olivat onnsituneet loihtimaan itselleen värikkäitä luomuksia, itse turvauduin vain vanhaan rekvisiittaperuukkiin. Ohjelmaan kuului museon henkilökunnan muotinäytös, josta tähän muutama edes miten kuten onnistunut kännykkäkameraotos.

Pukujen aikakausi käsitti koko 1700-luvun jälkipuolen, joten lopussa juontajasta kuoriutui esiin itse punamyssyinen jacobiini! Hienosti pukeutunut herrasväki ei kuitenkaan joutunut giljotiiniin, vaan musiikki ja tanssi jatkuivat, ja jälkimmäinen ohjelmanumero oli jo perinteinen drag show, artistina Betty Fvck.

Bailaaminen jatkui sitten kello kahteen yöllä, kuka sinne asti jaksoi. Museoduunari Eikka ainakin jatkoi niin kauan kuin pattereissa virtaa riitti.

.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...