keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Last Pirates of the Caribbean?



En muista onko ainuttakaan neljästä aikaisemmasta Pirates of the Caribbean -leffasta tullut nähtyä elokuvateatterissa, mutta kaikki tuli katsottua viimeistään pari kesää sitten telkusta tulleina uusintoina. Nyt leffateattereissa pyörii viides osa, Salazar's Revenge (jonka alkuperäinen nimi englanniksi on Dead Men Tell No Tales), joka on taattua jatkoa edellisille: melskettä, stuntteja ja erikoistehosteita piisaa, eikä katsoja pety ennakko-odotuksissaan. Tällä kertaa etsitään Poseidonin kolmikärkeä, jolla on valta murtaa kaikki merten kiroukset. Loppu on niin yltiöonnellinen että koko leffasarjan voisi lopettaa tähän, ja niin kai käykin.

Ehdin jo manailla miten hankala Finnkinon sarjalippuja on saada käytetyksi, mutta niin vain mainostrailereissa oli pari tulevaa leffaa, jotka rupesivat kiinnostamaan, nimittäin Dunkirk...



ja Valerian.



Edellinen on sotahistorian peruskauraa, ja jälkimmäinen perustuu ranskalaisten Pierre Christinin ja Jean-Claude Mézièresin sarjakuvaan Avaruusagentti Valerian, jolla on keski-ikäisiin miehiin väkevä lapsuus- ja nuoruusnostalgiaote,  jo pelkästään Valerianin agenttikollegan Laurelinen muotojen vuoksi.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...