Viikon bloggaamisen jälkeen ovat aiheet jo niin loppu että pitää turvautua reseptien kertomiseen. Mutta tämä on oikeasti hyvä!
1 tl suolaa
3 munaa
½ dl hienoa sokeria
Sulata voi. Kaada maito riittävään suureen astiaan ja lisää vatkaten jauhot, suola ja voisula. Anna taikinan turvota ½-1 tuntia. Lisää sokerin kanssa vatkatut munat ja kaada syvälle uunipellille, jossa leivinpaperiarkki. Paista n.1 tunti 175:ssä asteessa.
Muokattu alkuperäisohjeesta Oksasen-Harmion ”Kodin keittokirjasta” (5. painos 1986)
(Oikeastaan piti kertoa Liedon Vanhalinnan museon näyttelystä, mutta siitä ehkä toiste.)
2 kommenttia:
Ruokaohjeita? Nyt on historian kirjat sekaisin :) Vaikka muistelen kyllä, että olisimme joskus saaneet teillä pannaria ja oli hyvää. Multahan ei onnistu edes pannari, siitä ei tule edes pannukakkua :(
Kyllä se just tällä reseptillä tehtyä silloin oli! :-)
Lähetä kommentti