lauantai 22. tammikuuta 2011
Fettucini smalzade
400 g naudanlihaa
2-3 rkl vehnäjauhoja
2 rkl voita tai margariinia
1 dl kuivaa valkoviiniä
2,5-3 dl lihalientä
1 dl kuohukermaa
suolaa, valkopippuria
Suikaloi liha ja kääntele sitä vehnäjauhoissa, niin että lihasuikaleet ovat ohuen jauhokerroksen peitossa. Ruskista liha paistinpannulla kohtalaisella lämmöllä. Mausta liha suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla ja lisää viini. Keitä lientä hiukan kokoon. Kaada kerma ja lihaliemi paistinpannuun ja keitä hiljalleen 15-20 minuuttia tai kunnes liha on mureaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ohje: Otavan suuri keittokirja (1988).
Pastoiksi tagliatelle ja tortellinini con pollo e aglio.
Viiniksi Teroldego Rotaliano Riserva 2007.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti